Rondleiding Antwerpse Hoogtepunten

De perfecte rondleiding om de hoogtepunten in en rondom het historisch centrum op een korte tijd te ontdekken.

  • Onze populairste tour door het centrum van de stad
  • Sluit aan bij een groep of boek een privétour

Onze enthousiaste gids neemt je mee naar alle toeristische trekpleisters van het historische hart van de stad. Je verkent het oude centrum met onder meer de Grote Markt, het Vleeshuis en de pittoreske Vlaeykensgang. De tour brengt je ook op mooie plaatsen rondom Meir om in schoonheid te eindigen aan het centraal Station.

Deelnemers standswandeling poseren op de Grote markt van anwterpen
Gids en deelnemers aan het plantijn moretus museum

Sluit aan bij een groep

  • Duur: 2 uur
  • Taal: Nederlands of Engels
  • Prijs: 15 euro per persoon
  • Startplaats: Handschoenmarkt, aan het standbeeld van Nello en Patrasch
  • Eindpunt: De wandeling eindigt aan het Centraal Station.

Raadpleeg de kalender om te ontdekken wanneer je kan aansluiten op een tour. Onze gids wacht je op voor het standbeeld van Nello en Patrasch op de Handschoenmarkt en is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van onze organisatie.

Vind je geen geschikte datum, dan kan je overwegen een privé-tour te boeken. Meer informatie daarover vind je onderaan deze pagina.

Heb je nog vragen, bekijk dan hier de lijst met veelgestelde vragen (FAQ’s). Staat jouw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op!

Kalender Antwerpse Hoogtepunten

Boek een privétour

Wil je onze gidsen reserveren voor een privétour door langs de hoogtepunten van Antwerpen? Dat kan het hele jaar door op elk moment van de dag.

  • Deze tour kan je in het Nederlands, Engels, Frans of Duits aanvragen.
  • De prijs voor een privétour bedraagt 155 euro per groep (tot 16 deelnemers). Bij een grotere groep zetten we meerdere gidsen in, je betaalt in dat geval 155 euro per extra gids.

Is deze tour niet wat je zoekt en vind je niets tussen onze thema’s? Geen probleem. Dan maken we graag een stadswandeling voor je op maat. Beschrijf ons je wensen en wij maken een aangepaste route. We zorgen daarbij uiteraard voor de meest geschikte gids om je groep te begeleiden. Stuur een email naar info@walkinginantwerp.be of bel ons op +32 497 18 53 45.

Wat klanten hierover zeggen

Gids Patrick met groep bij Plantin-Moretus

Wij hadden een zeer prettige interessante verteller als gids. Met een rustige en goed verstaanbare stem. Wij vonden het een leerzame wandeling.

Gids Marc wist veel te verhalen. Boeiend en over velerlei onderwerpen. Een heel fijne introductie om de stedentrip mee te starten. Dank je wel!