RONDLEIDING HET EILANDJE

Wandelen op de grens van stad en haven

Onze gids neemt je mee op een boeiende verkenningstocht op de grens van stad en haven. Je wandelt langs oude dokken en pakhuizen en moderne trekpleisters zoals het MAS, het Red Star Line museum en het Havenhuis. Op de Belvedère geniet je van een prachtig 360 graden uitzicht over stad, Schelde en haven.

Praktische informatie

Startplaats:
De gids wacht aan de ingang van het Felixpakhuis (Oude Leeuwenrui 29). Onze gids is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van de wandeling.

Eindpunt:
Het MAS (Museum aan de Stroom).
Na de wandeling kan je het museum bezoeken of op eigen tempo terug wandelen.

Duur:
2,5 uur

Taal:
Deze tour kan je in het Nederlands, Engels, Frans of Duits aanvragen.

Prijs:
14,50 euro per persoon voor groepen van 10 deelnemers tot 20 deelnemers.

  • Kleinere groepen kunnen deze tour uiteraard ook boeken, maar betalen in dat geval voor minstens 10 deelnemers.
  • Bij grotere groepen zetten we meerdere gidsen in. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

Reserveer deze stadswandeling

Wil je onze gidsen reserveren voor een privétour langs het Eilandje? Dat kan het hele jaar door op elk moment van de dag.

Onze gidsen

Onze enthousiaste gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.

Sluit aan bij een groep

Zaterdag 18 september om 14 uur

Op zaterdag 18 september organiseren we onze gegidste wandeling op het eilandje als evenement. Je kan dan als individu aansluiten!

  • Datum: zaterdag 18 september van 14 tot 16.30 uur
  • Startplaats: de ingang van het Felixpakhuis (Oude Leeuwenrui 29)
  • Prijs: 14,50 euro per persoon
  • Taal: Nederlands

Onze wandelingen gaan door in openlucht en we respecteren de nodige fysieke afstand. We nemen ook bijkomende voorzorgsmaatregelen om de kans op besmetting met het corona-virus te beperken.