RONDLEIDING HET EILANDJE

Wandelen op de grens van stad en haven

Onze gids neemt je mee op een boeiende verkenningstocht op de grens van stad en haven. Je wandelt langs oude dokken en pakhuizen en moderne trekpleisters zoals het MAS en het Red Star Line museum. Op de Belvedère geniet je van een prachtig 360 graden uitzicht over stad, Schelde en haven.

Praktische informatie

Startplaats:
De gids wacht aan de ingang van het Felixpakhuis, naast het Willemdok (Godefriduskaai 30). Onze gids is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van de wandeling.

Eindpunt:
Het MAS (Museum aan de Stroom).
Na de wandeling kan je het museum bezoeken of op eigen tempo terug wandelen.

Duur:
2 uur

Taal:
Deze tour kan je in het Nederlands, Engels, Frans of Duits aanvragen.

Prijs:
145 euro per groep (tot 16 deelnemers)

  • Bij een grotere groep zetten we meerdere gidsen in, je betaalt in dat geval 145 euro per extra gids.

Reserveer deze stadswandeling

Wil je onze gidsen reserveren voor een privétour langs het Eilandje? Dat kan het hele jaar door op elk moment van de dag.

Onze gidsen

Onze enthousiaste gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.