Rondleiding Antwerpen volgens de Strangers

ANTWERPEN DOOR DE OGEN EN LIEDJES VAN DE STRANGERS

Deze unieke wandeling neemt je mee op pad door Antwerpen aan de hand van het repertoire van De Strangers. Naar aanleiding van het van de ambassadeurs van het Antwerpse dialect loodst onze gids je doorheen een stukje Antwerpse volkscultuur. Je komt meer te weten over verschillende plekken in de stad met behulp van liedjes van De Strangers en ontdekt het verhaal erachter. Meezingen is toegelaten.

Startplaats:
Het Steenplein.
Onze gids is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van de wandeling.

Eindpunt:
Het Centraal Station.

Duur:
3 uur

Taal:
Nederlandstalige gids, die natuurlijk ook het Antwaarps onder de knie heeft.

Prijs:
190 euro per groep (tot 16 deelnemers)

In de media

Bekijk hier het artikel in de Gazet Van Antwerpen
Bekijk hier het artikel in De Standaard

Reserveer deze stadswandeling

Deze stadswandeling voor fans van De Strangers of van Antwerpse cultuur organiseren we enkel op aanvraag. De stadswandeling wordt enkel begeleid door gidsen die het repertoire van De Strangers beter kennen dan wie ook.

Onze gidsen

Onze enthousiaste gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.