Rondleiding Antwerpen volgens de Strangers

Antwerpen door de ogen en liedjes van De Strangers

Deze unieke wandeling neemt je mee op pad door Antwerpen aan de hand van het repertoire van De Strangers. Naar aanleiding van het van de ambassadeurs van het Antwerpse dialect loodst onze gids je doorheen een stukje Antwerpse volkscultuur. Je komt meer te weten over verschillende plekken in de stad met behulp van liedjes van De Strangers en ontdekt het verhaal erachter. Meezingen is toegelaten.

Startplaats:
Het Steenplein.
Onze gids is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van de wandeling.

Eindpunt:
Het Centraal Station.

Duur:
3 uur

Taal:
Nederlandstalige gids, die natuurlijk ook het Antwaarps onder de knie heeft.

Geplande rondleidingen ‘Antwerpen volgens de Strangers’

Deze rondleiding bieden we aan als privétour. Ze gaat ook enkele keren per jaar door als evenement.
De kalender voor 2019 vind je hieronder:

  • Zondag 7 april 2019 om 13.30 uur – VOLZET (reserveren niet meer mogelijk)

Boek een privétour

Deze stadswandeling voor fans van De Strangers of van Antwerpse cultuur organiseren we enkel op aanvraag. De stadswandeling wordt enkel begeleid door gidsen die het repertoire van De Strangers beter kennen dan wie ook.

Een groepje tot 20 personen
Je betaalt voor deze privé-rondleiding een vaste vergoeding van € 200 voor een rondleiding van 3 uur.

Een groep van meer dan 20 personen
Bij een privétour voorzien we 1 gids per 20 deelnemers aan een vaste vergoeding € 200 voor een rondleiding van 3 uur. Voor een groep van 21 tot 40 personen voorzien we 2 gidsen. De kostprijs is dan € 400 voor een stadswandeling van 3 uur. Bij grotere groepen kunnen we meerdere gidsen inzetten. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

Als je kiest voor een privétour, hoef je geen tour te kiezen uit ons aanbod. We maken graag een stadswandeling voor je op maat. Wil je een tour in de toffe wijk Zurenborg? Of bezoek je graag het multiculturele Antwerpen? Of iets anders? Geen probleem. Beschrijf ons je wensen en wij maken een aangepaste route. We zorgen daarbij uiteraard voor de meest geschikte gids om je groep te begeleiden.

Onze gidsen

Onze enthousiaste gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.

In de media

Bekijk hier het artikel in de Gazet Van Antwerpen
Bekijk hier het artikel in De Standaard