Rondleiding Antwerpen Metropool

Ontdek de bruisende wereldstad Antwerpen

Onze enthousiaste gids neemt je mee op een stadswandeling die start aan het mooiste station ter wereld. Je ontdekt er diamanten, markten en paleizen op de Meir. Ken je Antwerpen al een beetje of wil je meer zien dan de winkelketens op de Meir?

Wandel dan mee met de rondleiding Antwerpen Metropool. Ontdek een van de meest bruisende delen van Antwerpen via het Centraal Station, de Diamantwijk en Vogelmarkt tot de Stadsfeestzaal en het Paleis op de Meir.

Startplaats:
De Keyserlei, aan de ingang van het Centraal Station.
Onze gids is herkenbaar aan een grijze schoudertas, naambadge en een plakkaatje met de naam van de wandeling.

Eindpunt:
De rondleiding eindigt op de startplaats.

Duur:
2,5 uur

Taal:
Een privétour kan je ook in het Nederlands, Engels, Frans, Duits of Spaans aanvragen.

Kies zelf hoe je Antwerpen ontdekt: boek een privétour

Wil je onze gidsen reserveren voor een privétour door het bruisende hart van Antwerpen Metropool? Dat kan het hele jaar door op elk moment van de dag.

Een groepje tot 20 personen
Je betaalt voor deze privé-rondleiding een vaste vergoeding van € 175.

Een groep van meer dan 20 personen
Bij een privétour voorzien we 1 gids per 20 deelnemers aan een vaste vergoeding van € 175 voor een rondleiding van 2,5 uur. Voor een groep van 21 tot 40 personen voorzien we 2 gidsen. De kostprijs is dan € 350 voor een rondleiding van 2,5 uur. Bij grotere groepen kunnen we meerdere gidsen inzetten. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

Als je kiest voor een privétour, hoef je geen tour te kiezen uit ons aanbod. We maken graag een stadswandeling voor je op maat. Wil je een tour in de toffe wijk Zurenborg? Of bezoek je graag het multiculturele Antwerpen? Of iets anders? Geen probleem. Beschrijf ons je wensen en wij maken een aangepaste route. We zorgen daarbij uiteraard voor de meest geschikte gids om je groep te begeleiden.

Onze gidsen

Onze enthousiaste gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt.

Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.