Reserveer een privégids in Antwerpen voor jouw groep

Tijdens onze stadswandelingen ontdek je Antwerpen op een verfrissende manier. We hebben verschillende themawandelingen uitgestippeld waardoor je de leukste en bekendste plekjes in de stad leert kennen.

Wil je onze gidsen reserveren voor een privétour in Antwerpen? Dat kan het hele jaar door op elk moment van de dag.

Een stadswandeling op maat: kies zelf hoe je Antwerpen ontdekt

Kies je voor een privégids? Dan bepaal je zelf het tijdstip, het vertrekpunt en wie er allemaal bij mag zijn. Je kan gaan voor een themawandeling uit ons vast aanbod of je kan kiezen voor een stadswandeling op maat. Wil je een tour in de toffe wijk Zurenborg? Of bezoek je graag het multiculturele Antwerpen? Of nog iets anders? Geen probleem. Beschrijf ons je wensen en wij maken een aangepaste route. We zorgen daarbij uiteraard voor de meest geschikte gids om je groep te begeleiden.

Prijs

  • 12,50 euro voor een tour van 2 uur
  • 14,50 euro per persoon voor een tour van 2,5 uur
  • 16,50 euro per persoon voor een tour van 3 uur

Minimum 10 deelnemers is vereist. Kleinere groepen kunnen deze tour uiteraard ook boeken, maar betalen in dat geval voor minstens 10 deelnemers. Bij grotere groepen zetten we meerdere gidsen in. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

Onze gidsen

Onze gidsen tonen jou de verborgen plekjes van de stad, vertellen je de verhalen achter de bezienswaardigheden en zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. Ze kennen de stad op hun duimpje, zijn geboren vertellers, bezitten een gezonde dosis humor en passen zich flexibel aan. Bij ons géén saaie opsommingen van jaartallen, wel een rondleiding door een local die je meeneemt naar plaatsen waar je nooit eerder geweest bent.

Kies je taal: Nederlands, Engels, Frans of Duits

Onze gidsen vinden het Antwaarps de mooiste taal ter wereld, maar willen iedereen graag rondleiden in hun stad. Daarom kunnen we onze stadswandelingen aanbieden in verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Voor alle leeftijden – kinderen welkom!

Onze privérondleidingen zijn geschikt voor iedereen die 2 à 3 uur op een rustig tempo kan wandelen. Tijdens de stadswandelingen kan de gids het traject, tempo en verhaal aanpassen aan de jongste of oudste deelnemers. Zo willen we iedereen laten genieten van al wat Antwerpen te bieden heeft. Vertel ons vooraf zeker ook jouw speciale wensen, dan houden onze gidsen daar graag rekening mee.

En wat als het regent?

Dan houden we jou zo droog mogelijk! Bekijk onze regengaranties.

Hoe lang op voorhand reserveer ik best een privétour?

Je maakt het ons makkelijker als je op tijd reserveert. Zo ben je zeker dat onze drukbezette gidsen tijd hebben op jouw voorkeurmoment. Maar ook als je last minute beslist, proberen we voor jou nog een tour in elkaar te puzzelen.

Reserveer jouw privérondleiding

Vraag een vrijblijvende offerte via info@walkinginantwerp.be of vul het reservatieformulier hieronder in.