Een stadswandeling op maat:
kies zelf hoe je Antwerpen ontdekt

Kies je voor een privétour op maat, dan bepaal je zelf het thema, het tijdstip, de duur en het vertrekpunt van je tour. Beschrijf ons je wensen en wij maken een aangepaste route. We zorgen daarbij uiteraard voor de meest geschikte gids om je groep te begeleiden.

Prijs

  • 155 euro voor een tour van 2 uur
  • 190 euro voor een tour van 3 uur

We nemen maximaal 16 deelnemers per gids mee. Bij grotere groepen zetten we meerdere gidsen in. Voor een tour van 2 uur, betaal je dan 155 euro supplement per extra gids. Voor 3 uur bedraagt het supplement 190 euro. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

Taalkeuze

Onze gidsen vinden het Antwaarps de mooiste taal ter wereld, maar willen iedereen graag rondleiden in hun stad. Daarom kunnen we onze stadswandelingen aanbieden in verschillende talen: Nederlands, Engels, Frans of Duits.

Reserveren

Je maakt het ons makkelijker als je op tijd reserveert. Zo ben je zeker dat onze drukbezette gidsen tijd hebben op jouw voorkeurmoment. Maar ook als je last minute beslist, proberen we voor jou nog een tour in elkaar te puzzelen.

Veelgestelde vragen

Boek je een privétour? Dan is het mogelijk om een ander vertrekpunt af te spreken. Vermeld bij je aanvraag op welke plek jij graag wil starten of eindigen, dan zoeken we samen naar een route die daarop aansluit.

Eerst het goede nieuws: het regent in België slechts 7% van de tijd. Meestal houden we het dus droog. Toegegeven, daar heb je niets aan als je toevallig in de regen aan een stadswandeling start. Daarom zorgen wij er bij regen voor dat jouw stadswandeling niet in het water valt:

  • Onze gidsen passen het traject aan zodat je minder nat wordt.
  • Tot 24 uur op voorhand kan je gratis annuleren of de rondleiding verplaatsen naar een ander moment.

Onze stadswandelingen gaan door in openlucht en we respecteren de nodige fysieke afstand. We nemen ook bijkomende voorzorgsmaatregelen om de kans op besmetting met het corona-virus te beperken. Lees meer over onze COVID-19 maatregelen en maatregelen in Antwerpen.