Ontdek Antwerpen met een gids die gek is op ’t stad

Jong of oud, groot of klein: Antwerpen heeft voor iedereen wat te bieden. Daar zijn onze gidsen rotsvast van overtuigd. Daarom nemen ze jou graag mee op avontuur.

10 jaar ervaring

Walking in Antwerp is het jonge broertje van Antwerp by Bike dat in 2009 werd opgericht door 6 jonge stadsgidsen. We waren de eersten om fietstours te organiseren in Antwerpen. In 2017 hebben we Walking in Antwerp boven het doopvont gehouden. Elk jaar breidt het aantal stadswandelingen verder uit, zodat er voor iedereen wat wils is.

Duizenden tevreden klanten

Onze gidsen zorgen voor een onvergetelijke uitstap voor uiteenlopende gezelschappen: bedrijven, school- of vriendengroepen en families genieten van onze originele tours en rondleidingen. Dankzij het succes van onze rondleidingen zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Maar de basisformule is nog steeds hetzelfde gebleven: enthousiaste topgidsen die jou meenemen naar de mooiste stad van de wereld!

40 uitmuntende gidsen

Ons team van 40 gidsen toont je de mooiste bezienswaardigheden en alle verborgen parels van Antwerpen. Geloof ons: je zal aan hun lippen hangen wanneer ze de spannendste anekdotes over de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal of de interessantste petites histoires rond het Centraal Station bovenhalen.