Prijzen

Bij Walking in Antwerp kan je aansluiten bij een boeiende stadswandeling voor € 16 per persoon. Daarnaast organiseren we ook stadswandelingen met een privégids.

Aansluiten op een vaste rondleiding

  • € 16 per persoon voor een stadswandeling van 2,5 uur
  • € 18 per persoon voor een stadswandeling van 3 uur

Reserveren is niet verplicht, maar zo ben je wel zeker van je plaats op de rondleiding. Je kan ook een kwartier voor de start van de rondleiding langskomen. Zijn er nog vrije plaatsen, dan ben je van harte welkom om je bij onze tour aan te sluiten. Bekijk de kalender en reserveer.

Stadswandeling met privégids

Tot 20 personen Tot 20 personen betaal je €150 voor een rondleiding van 2 uur,  € 175 voor een rondleiding van 2,5 uur of € 200 voor een rondleiding van 3 uur. We voorzien dan 1 gids.

  • Als je groep bestaat uit minder dan 11 personen, dan is het goedkoper als je aansluit op een van onze vaste rondleidingen.
  • Ook voor een kleinere groep organiseren met veel plezier een privétour. Zo kies je zelf het meest geschikte moment en het thema dat jou het meeste interesseert.

Meer dan 20 personen Voor een groep van bijvoorbeeld 25 personen voorzien we 2 gidsen. De kostprijs is dan €300 voor een rondleiding van 2 uur, € 350 voor een rondleiding van 2,5 uur en € 400 voor een stadswandeling van 3 uur. Bij grotere groepen kunnen we meerdere gidsen inzetten. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van jouw groep.

 Hoe betalen?

  • Heb je een privétour gereserveerd? Dan sturen we jou een voucher met de betaalgegevens.
  • Vaste rondleidingen betaal je ter plaatse bij de start van de tour. Je kan betalen met je kaart (pinnen) of contant.